Diensten

Onze missie

Wij willen een wereld waarin ouders blij en gelukkig zijn met zichzelf en de keuzes die ze maken, waardoor ze genoeg energie over hebben om te genieten van hun kinderen en het leven.

Zo werken wij

 

In onze begeleiding helpen we kinderen bij het ontwikkelen van meer zelfvertrouwen en het leren omgaan met stress en emoties.

We werken vanuit de kwaliteiten van het kind en niet vanuit de stempels die mogelijk aanwezig zijn. Hierdoor krijgt het kind de ruimte om zichzelf te zijn en worden zijn of haar kwaliteiten en talenten benut.

Beweging is voor ons een belangrijk onderdeel van de coaching. Kinderen zitten al zoveel stil op school en worden dagelijks geconfronteerd met allerlei schermen en sociale media, dus wij vinden het belangrijk om ze te laten bewegen en actief bezig
te zijn. In beweging kunnen kinderen spanning loslaten en het draagt bij aan betere concentratie, terwijl ze plezier maken.

 

Deze manier van werken leidt vaak tot positieve resultaten voor kinderen en ouders. Kinderen ontdekken hun talenten en krijgen meer zelfvertrouwen, waardoor ze lekker in hun vel komen te zitten. Als ouder krijg je meer inzicht in jezelf en in jouw kind, waardoor jullie kunnen genieten van de tijd die je met elkaar hebt.

 

Waarom SAS Zorg?

–       Gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek
–       We komen bij je langs of we komen jouw kind ophalen en weer thuisbrengen.
–       We maken alle tijd voor jou. De duur van de afspraken wordt in overleg afgesproken. Zo is er alle ruimte die  voor jou nodig is.
–       We helpen jou en jouw kind
–       Je werkt altijd met één coach. Zo heb je één vertrouwd gezicht.

Tarieven

Begeleiding kind

€60 per uur

Ouderbegeleiding

€60 per uur

Team

Sascha van der Sar

Begeleider

Tim van der Sar

Begeleider